ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 65€

Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν αποδεκτές μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Για την έγκυρη υπαναχώρηση του αγοραστή θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στην Εταιρεία στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημία ή φθορά, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Κόστος μεταφορικών:

Το κόστος μεταφορικών (αποστολής και επιστροφής) αν το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό επιβαρύνει τον πελάτη. Τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν όλα τα αυτοκόλλητα τους κολλημένα, να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. Οι θήκες θεωρούνται μέρος των προϊόντων και πρέπει να επιστρέφονται μαζί με τα γυαλιά τους. Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό το κόστος μεταφορικών (αποστολής και επιστροφής) επιβαρύνει εξολοκλήρου την εταιρεία.Η διαφορά χρώματος ανάμεσα στο προϊόν και την φωτογραφία δεν θεωρείται ελάττωμα και μπορεί να οφείλεται στις συνθήκες φωτισμού κατά την φωτογράφηση ή την φωτεινότητα της οθόνης σας.

Δικαίωμα υπαναχώρησης:

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα για 1 (μία) μόνο φορά, μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος, να υπαναχωρήσει εγγράφως από την αγορά, αποστέλλοντας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή στο τηλέφωνο 22710-81505 (στο ωράριο λειτουργίας του φυσικού καταστήματος) την υπαναχώρησή του στην Εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του ως άνω φαξ / μηνύματός του θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του. Για την έγκυρη υπαναχώρησή του αγοραστή θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στην Εταιρεία στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημία ή φθορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγές κι επιστροφή χρημάτων δεν γίνονται δεκτές για φακούς επαφής με ειδική παραγγελία,όπως:

Πολυεστιακοί, Αστιγματικοί, Έγχρωμοι με διόρθωση, Έγχρωμοι με βαθμούς μυωπίας.Σε προϊόντα που είναι ειδική παραγγελία από την κατασκευάστρια εταιρία κατόπιν δική σας αίτησης.